Events

Bestuurlijke Grip op ICT in de Zorg: 5 daagse masterclass in 2018

Niet alleen is een goed functionerende ICT van cruciaal belang voor de dagelijkse bedrijfsvoering en kent dit de nodige uitdagingen (outsourcing, cloud/SaaS oplossingen, langdurige en dure contracten en service levels met ICT leveranciers, gevaar van downtime, beveiliging van ICT, etc), maar meer en meer is ICT de innovatie voor toepassingen die ingrijpen op het leveren van zorg – de primaire functie. Steeds meer nieuwe toepassingen binnen zorg doen een beroep op ICT voorzieningen.

Lees verder

Tour d'architectuur

Direct inschrijven voor één van onze Webinars? Ga naar www.onlineseminar.nl/akkadeemi, registreer en schrijf je in!

Architectuur is vaak kostbaar gedoe. Het sluit onvoldoende aan bij de praktijk, is niet begrepen, en wordt niet gedragen. Veel organisaties kunnen prima zonder architecten en de architecturen die ze maken.

Dat is jammer, want architectuur kan wel degelijk veel waarde toevoegen bij het begrijpen en veranderen van de informatievoorziening. Daarbij zijn uitgebreide methoden niet doorslaggevend, maar wel een aantal uitgangspunten die architecten effectiever maken en architecturen succesvoller. Deze uitgangspunten gaan over thema’s als overzicht, communicatie, denkstijlen en bewegen.

In deze Tour d’Architectuur gaan we in op deze thema’s. In een serie interactieve sessies bespreken diverse adviseurs van M&I/Partners hun visie op en ervaring met relevante architectuuronderwerpen. In elke sessie tonen we diverse voorbeelden.

Lees verder
Twitter Feed
  • Robotica: steeds meer toepassingen! Studenten presenteren drone voor gezondheidszorg in MMC https://t.co/h1cP2X87iV

    5 maand'en geleden
  • Met data meer, sneller en 'to the point' leren! 'Big data helpen arts bij behandeladvies' https://t.co/TQTl3okQ99 via @Skipr

    5 maand'en geleden
  • RT @zorg_innoveren: Gelle Klein Ikkink, directeur Innovatie en Zorgvernieuwing bij VWS, vertelt wat hij heeft opgestoken van zijn bezoek aa…

    7 maand'en geleden